SNABBORDER
 SÅ LÄGGER DU DIN SNABBORDER
  1. Skriv in artikelnumret på den artikel du vill beställa
  2. Välj rätt artikel i listan som visas när du börjat ange numret, tryck "tab" på tangentbordet
  3. Ange antalet du vill beställa av artikeln,  tryck "tab" på tangentbordet
  4. Tomma rader kommer automatiskt fyllas på under när ni lagt till en produkt.
  5. Tryck lägg i varukorgen eller Enter på tangentbordet för att flytta över din inöpslista
OBS! Om du snabbt tabbar efter angivit artikelnummret kan du få fel artikel!
Artikelnr Antal Lager Pris/st Namn Totalt
 
MATCHA MODELL
Highlighta produkter till:
Start  ÅF & Centers

ÅF & Centers

Ända sedan vi sadlade om till distribution för en massa år sedan har vi alltd varit kunskapsinriktade, en av våra metoder för att optimera kunskapen du söker har vart genom våra olika centers, dessa uppfyller oftast en rad krav som vi ställer för att på så sätt öka servicenivån mot dig som kund.
 
Öhlins Centers
The Original Gold tycker vi ska servas av lika duktiga mekaniker som en gång satt ihop dämparen, vårt nät av Öhlins Service Centers är laddade med den senaste utrustningen och har tillgång till full dokumentation med allt som krävs för att får din Öhlins fjädring att prestera som den dagen den lämnade fabriken!
 
Collect @ Store
Våra anslutna Collect @ Store butiker ger dig möjlighet att i vår webshop beställa saker och hämta direkt över disk hos dem utan krångel att ringa eller bekosta frakter!
 
Dynojet Centers
De flesta innehavarna av en Dynojet bromsbänk är direkt anslutna till oss när det gäller support och delar, dessa vänder du dig till för effektmätning och injustering av insprutning eller förgasare!
 

Återförsäljare

Vårt starka nät av återförsäljare förser dig med lokal support och leveranser över disk, alltid uppbackade av vårt lager och kunskap om något krisar! Spring in till din närmaste åf eller ring dem så hjälper de dig med delar från vårt sortiment.