SNABBORDER
 SÅ LÄGGER DU DIN SNABBORDER
  1. Skriv in artikelnumret på den artikel du vill beställa
  2. Välj rätt artikel i listan som visas när du börjat ange numret, tryck "tab" på tangentbordet
  3. Ange antalet du vill beställa av artikeln,  tryck "tab" på tangentbordet
  4. Tomma rader kommer automatiskt fyllas på under när ni lagt till en produkt.
  5. Tryck lägg i varukorgen eller Enter på tangentbordet för att flytta över din inöpslista
OBS! Om du snabbt tabbar efter angivit artikelnummret kan du få fel artikel!
Artikelnr Antal Lager Pris/st Namn Totalt
 
MATCHA MODELL
Highlighta produkter till:
Start  Devil

produktkategori / Devil

DEVIL erbjuder allt från kompletta avgassystem till flera vaiationer av slip-on ljuddämpare. Läs beskrivning av modellerna nedan.

Devil Trophy
DEVIL Racing Replica - Den ultimata produkten född i racingens hjärta för din maskin. Utvecklat och tillverkat av ingenjörer hos DEVIL i tätt samspel med professionella racing team runt om i världen för att uppnå bästa möjliga resultat. DEVIL Racing Replica erbjuder bästa möjliga teknologi för att leverera bästa möjliga prestanda på marknaden. DEVILs mångåriga historia inom racing ger naturligtvis viktig information för att hitta rätt design och utformning. Detta avgassystem är tillverkat 100 % titanium med ljuddämpare i kolfiber.

Devil Trophy
DEVIL GP Replica - En kompakt ljuddämpare som står i direkt relation till DEVILs involvering med racing. Extremt kompakt vilket gör att enheten integrerar perfekt med den senaste motorcykelmodellerna.

Devil Trophy
DEVIL Master - Denna modell är "gatversionen" av DEVIL Racing Replica. Denna modell utnyttjar all teknik och kunskap för att leverera en fulländad produkt. Med en djup ljudton och skarp design sätter DEVIL ribban för konkurrenterna att överträffa. Matt kolfiber eller polerat rostfritt är de material och val som ljuddämparen finns i. Slutstycke i högdesintetsfiber betyder en avsevärd viktminskning.

Devil Trophy
DEVIL Rocket - En vidareutveckling av DEVIL Master. För att tillgodose efterfrågan av rör till hojar med stora motorer och/eller "singel under seat" applikationer för sporthojar erbjuder DEVIL denna modell. Med dedicering till naked och sporhojar utrustas DEVIL Rocket med samma teknologi som DEVIL Master.

Devil Trophy
DEVIL Racer - Denna modell har sitt ursprung från 90-talet och det populära avgassystemet DEVIL SB2 Racing. Röret karaktäriseras av en rund form och kompakta yttre mått. Längd 108 mm. Diamater 420 mm.


Devil Trophy
DEVIL Magnum - Ett prefekt tillval för dig som söker ett alternativ som håller sig mellan racing och vardaglig åkning. Röret karaktäriseras av en oval form och klassisk design. DEVIL Magnum tillämpar tekniska lösningar som visat sig fungera ypperligt genom åren. DEVIL Magnum levereras med löstagbar insats för att möta dagens krav på buller. Ljuddämparen finns i kolfiber, rostfritt och titanium.

Devil Trophy
DEVIL Trophy - En klassisk modell med anor från Devils racing produkter så som de såg ut under 80-talet kombinerat med dagens tekniska lösningar. Trophy är en rund dämpare (med löstagbar insats) för att möta EU och USA bullerkrav. Finns i polerat rostfritt samt kolfiber.

Om du inte hittar det du söker från denna leverantör så kan du skicka en Pris och tillgänglighetsförfrågan HÄR