SNABBORDER
 SÅ LÄGGER DU DIN SNABBORDER
  1. Skriv in artikelnumret på den artikel du vill beställa
  2. Välj rätt artikel i listan som visas när du börjat ange numret, tryck "tab" på tangentbordet
  3. Ange antalet du vill beställa av artikeln,  tryck "tab" på tangentbordet
  4. Tomma rader kommer automatiskt fyllas på under när ni lagt till en produkt.
  5. Tryck lägg i varukorgen eller Enter på tangentbordet för att flytta över din inöpslista
OBS! Om du snabbt tabbar efter angivit artikelnummret kan du få fel artikel!
Artikelnr Antal Lager Pris/st Namn Totalt
MODELLSÖKNING
Highlighta produkter till:
Start

Carrillo

Vevstakar som inte viker sig. Genom åren har vi rekommenderat den kvalitet som CARRILLO levererar. 

 

CP-Carrillo är stolta över varje stake som skickas ut genom dörren. På grund av detta inspekteras varje stake noggrant med hjälp av 3D-mjukvarupaket och FEA -modellering.

Sedan 1963 är Carrillo erkänd som den främsta tillverkaren av special vevstakar i världen. Carrillo har tillhandahållit vevstakar till praktiskt taget alla större bil och motorcykel arenor, framför allt till prestanda industrin.

Oavsett om det är en koncept motor eller en modifierad OEM motor, -när inget annat än den finaste, mest exakta och beprövade delen behövs, har Carrillo förtjänat rykte om att helt enkelt vara den bästa.

 

Carrillo använder en egen krom, nickel, moly, vanadinlegering kallad "Carrilloy" som uppfyller alla VAR (vacuum arc re-melt ASTM standards) Smidesämnet valideras, både av leverantören och en oberoende metallurg som bekräftar de önskade fysikaliska och kemiska egenskaperna hos stålet. Värmebehandlingsprocessen resulterar i UTS på 195 000 med en sträckgärns på 182 000 samtidigt som de kritiska elementen: låg anvisningskänslighet och god plasticitet bibehålls.

 

Alla Carrillo vevstakar är tillverkade ur ett överdimensionerat smidesämne som resulterar i korrekt kornflöde samt borttagning av eventuella inneslutningar eller yt-abnormiteter som genereras av smidesprocessen. Alla kritiska CNC -maskiner på Carrillo är utrustade med sondering för att korrekt validera dimensionell integritet. I produktionsprocessen sprick-testas (Magnaflux) varje del minst TVÅ gånger, vidare är varje ämne hårdhets (Rockwell) -testad för att validera värmebehandlingsproceduren. Avlutningsvis kulpenas produkterna för att ytterligare minska sprickrisken.

Om du inte hittar det du söker från denna leverantör så kan du skicka en Pris och tillgänglighetsförfrågan HÄR